Speeltoestel accessoires

 | 

particulier gebruik

<< Vorige - Volgende >>


Dreamliner EL


Confortable schommelstoelDreamliner EL

Relaxen kan nu ook helemaal in style met de super comfortable Dreamliner schommelstoel.
Deze kan zowel in ligstand als in zitstand gezet worden.
U kunt kiezen uit diverse kleurencombinaties zodat het altijd bij uw smaak past.
De Dreamliner PLUS EL schommelstoel heeft speciale aluminium verzwaarde luxere ophanging en een bespanning met bredere banen (55mm).
Tevens luxere verzwaarde hoogte instelling (tot 2,80m) Topkwaliteit en made in Germany en veilig door de vier ophangpunten en het stabiele en stevige net en met de hoogste kwaliteitskeuringen (EN1176, Tüv, GS). Met een hoge-kwaliteits stoot/protectie rand in zwart bestaande uit een zeer sterk kunststof. Toegestane lading ± 150 kg (max. 200 kg) Aluminium frame met security click inside. Helemaal bestand tegen zon en regen en makkelijk af te nemen en de bespanning is zelfs wasbaar in de wasmachine op 30-40° graden. Hij is individueel aan te passen tot kamer hoogte tot 2,80 m, De Extra-Large-versie met een afmeting van 190 x 66 cm is een ideale lengte voor een volwassen om op te liggen en relaxen. Met 2 jaar volledige garantie
Het bouwpakket is eenvoudig in elkaar te zetten. U ontvangt een compleet pakket met touwen en ophangringen en moet de schommel nog zelf in elkaar zetten.
Afmeting = lengte x breedte: 190cm x 66cm

Euro 549.00
Uit voorraad leverbaarAantal