Camouflagenet


Nieuw en brandvertragend geimpregneerdCamouflagenet
CamoBob "jungle" decoratienetten zijn gemaakt van nylon en voorzien van een camouflageprint. Aan de achterzijde worden deze netten ondersteund door een subnet van zwart nylon. Aan alle vier de hoeken zijn verstevigde ophangogen aangebracht. De netten worden standaard geleverd in een handige compressiezak. Omdat nylon bekend staat als een brandgevaarlijke stof, leveren wij uitsluitend materialen welke brandvertragend zijn geïmpregneerd en gecertificeerd volgens de EB 13501-1.

Er zijn ook rode en witte decoratienetten verkrijgbaar, deze zijn identiek aan de jungle uitvoering naar dan zonder
sub-net aan de achterzijde.

CamoBob decoratienetten mogen daardoor worden toegepast in openbare ruimtes, zoals horeca, binnen speeltuinen, winkels enz. Wij zijn hiermee uniek in Nederland en hebben een voorsprong in veiligheid. Wij voldoen namelijk aan alle gemeentelijke voorschriften, de eisen van de brandweer en kunnen desgewenst een keuringrapport overleggen.

Nylon biedt grote voordelen: het is goed bestand tegen rotten en schimmels, het is UV- en waterbestendig en het droogt erg snel. Daarnaast is nylon licht van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen op reis, maar ook eenvoudig te bevestigen aan een plafond of een wand.
www.picknicktafel.info

Aantal